• 2T STREET

2T STREET

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

полусинтетично масло за двутактови двигатели, 1 л, С API-TC, JASO FC


Производителят на моторни и смазочни масла Liqui Moly е компания със сериозен авторитет и много добра репутация. Предлага на международния пазар продукти с изключително високо качество, които се предпочитат от десетки милиони потребители на международния пазар.

Масло от ново поколение

Ако търсите полусинтетично масло за двутактови двигатели от ново поколение, тогава 2T STREET ще ви допадне много. Този продукт намалява максимално много стареенето на двигателя, като забавя до възможния минимум амортизационните процеси. Ето защо 2T STREET се счита за най-добрия начин, по който да осигурим дълъг живот на двигателя.

Как действа 2T STREET

Полусинтетично масло за двутактови двигатели действа по няколко различни начина. Производителят Liqui Moly е създал своя продукт така, че да има минимално триене. В резултат се работи и при условията на минимално загряване, което забавя стареенето.

Да не забравяме и това, че полусинтетичното масло за двутактови двигатели не отделя отпадни продукти в самата система.

Това е характерна за най-модерните продукти, които се изработват по нов начин и нова технология, с която да се премахне отделянето на пепелни частици, а малкото такива да бъдат изхвърлени от двигателната система по съвсем естествен начин.

По този начин двигателят ще се запази в отлично състояние за възможно най-дълъг период от време.