• 2T* SCOOTER

2T* SCOOTER

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

минерално масло за двутактови двигатели, 1 л, API TC, ISO L-EGB, JASO FB, SCC TSC-3


Правилната грижа за двигателя изисква за него да се полага редовна поддръжка. За целта трябва да се използват качествени продукти, сред които най-важно е двигателното масло.

Това обикновено е доста труден избор, особено ако искаме да изберем наистина подходящ продукт, с който да осигурим дълъг живот и качествена работа на двигателя. Производителят на моторни масла Liqui Moly създава редица висококачествени продукти, сред които 2T* SCOOTER - вид минерално масло за двутактови двигатели.

2T* SCOOTER - най-доброто за вашия мотоциклет

Минерално масло за двутактови двигатели 2T* SCOOTER е един от най-качествените видове, които се предлагат на пазара. Маслото се продава в разфасовка от един литър, с което производителят Liqui Moly иска да направи по-лесно достъпен този изключително висококачествен продукт.

Да не говорим, че обикновено мотоциклетите имат по-занижени нужди в сравнение с други видове двигатели. Производителят на висококачествени лубрикантни продукти е предвидил това и предлага по-малки разфасовки от един литър.

Резултатът е по-лесно съхранение на закупената опаковка и възможност да изберете най-високото качество, но без да е необходимо да заплащате твърде висока цена за това. По този начин ще се погрижите за своя мотоциклет така, както той заслужава.