• 10W60 RACE

10W60 RACE

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

синтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W60, 1 л, API SL, JASO MA-2


Минимум триене, занижено звуково замърсяване, поддържане на добра работна среда и функционалност при всякакви метеорологични условия - всичко това са изисквания, които се поставят пред продуктите предназначени за смазване на двигателя на всяка една машина.

10W60 RACE на производителя Liqui Moly

Производителят на машинни масла Liqui Moly е компания с изключително голям авторитет. Тя се нарежда сред най-добрите в сектора, за което ясно говори големия интерес от страна на потребителите.

Богатият опит при създаването на различни типове мотоциклетни масла се влияе силно от това, че производителят има изключително задълбочени познания при всеки един тип двигатели.

Ползите от 10W60 RACE

10W60 RACE не е напълно универсален продукт, тъй като е предназначен за работа с определен тип машини. Той е създаден за ползване при мотоциклети с четиритактови двигатели. Спомага за минимално натоварване и максимално представяне.

Помага за удължаване на живота на машината посредством намаляване на процесите на триене и чрез поддържането на оптимално добра температура. Прочиства двигателя деликатно и изхвърля дребните частици в процеса на работа.