• 10W40 STREET

10W40 STREET

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

синтетично масло за четиритактови двигатели, SAE 10W40, 4 л, API SL, API SG, JASO MA2


Производителят на масла за мотори Liqui Moly е компания с доста голям авторитет в различни части на света. Тя е доста предпочитана заради това, че притежава много широки познания в областта на създаването на лубриканти за двигатели.

Тя създава широк спектър от продукти, които са предназначени за голямо разнообразие от машини, които могат да включват всичко - от тежкотоварни превозни средства до мотори.

Сред тях е и един вид масло, което е специално създадено за мотоциклети за да могат те да се представят оптимално на пътя, без да води това до допълнителна амортизация на двигателя.

10W40 STREET - най-доброто на пазара

Ако искате да закупите най-доброто, което се предлага на пазара, синтетично масло за четиритактови двигатели 10W40 STREET е отличен избор. То може да се прилага при широко разнообразие от двигатели на мотори, с което се минимизира триенето, а в резултат се понижава и температурата в процеса на работа.

10W40 STREET е сред най-предпочитаните продукти на Liqui Moly. Това е вид синтетично масло за четиритактови двигатели, което означава, че в процеса на работа от него се отделя наистина минимално количество отпадни продукти.