• 100 2T MINERAL

100 2T MINERAL

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Масло MOTUL 100 2T MOTO MIX минерално за двутактови двигатели на скутери 1


Производителят на масла за двигатели Motul е компания, която притежава изключително сериозна репутация. Нейните продукти се радват на голям интерес в Европа, САЩ и в редица други региони на света. Компанията създава масла за различни видове двигатели, сред които са и лубрикантите за мотоциклети.

100 2T MINERAL - избор, който няма да ви разочарова

Ако искате да се погрижите за своя мотоциклет по най-добрия възможен начин, трябва да обърнете сериозно внимание на маслата, които използвате за смазване на двигателя. 100 2T MINERAL е продукт, който е произведен специално за нуждите на този тип двигатели.

Какво ви дава 100 2T MINERAL

Това е вид минерално масло за двутактови двигатели на скутери, което ще позволи постигането на максимално добро представяне на пътя. Това е един продукт, който ще удължи живота на машината, ще намали до минимум шума на двигателя, ще минимизира цялостно амортизационните процеси.

За по-добра работна среда

Маслото 100 2T MINERAL ще осигури цялостно по-добра работна среда за вашия мотоциклет. В основата са намалените нива на триене, както и постигането на оптимално добра работна температура.