• Vexxol ISO68
  • Vexxol ISO68

Vexxol ISO68

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло хидравличноISO 68; DIN 51524 Part 2 HLP; AFNOR NF E 48603 HM; ISO 6743 / 4 HM; PARKER DENISON HF0, HF-1, HF-2 MAGIAS P68-P69-P70


Хидравличното масло е изключително важна част от работата на всеки един двигател, в който има въртящ момент. То играе важна роля при спирателния процес когато двигателят трябва да преустанови своята работа. На практика, то е задължителна част от работата на един мотор и може да бъде заменено единствено със сходен продукт от друга марка и друг производител.

Производителят Vexxol

Производителят на хидравлично масло Vexxol предлага на пазара един продукт с изключително високо качество, което е съвместимо с двигателите на широк спектър от машини в областта на селскостопанската техника. То позволява плавно и леко протичане на работните процеси, при което се достига до по-висока производителност на двигателя.

Масло хидравлично ISO 68

Ако търсите продукт с наистина високо качество, използването на хидравлично масло ISO 68 е това, от което се нуждаете. То е съобразено с това, че селскостопанските машини трябва да покриват доста по-високи изисквания по отношение на работата, трябва да  бъда в състояние да посрещнат по-висока натовареност и дълги часове на работа.

Отчита се това, че при селскостопанската техника работата не рядко е съпроводена с много голямо натоварван на двигателя и необходимост дейността да се изпълнява при висока температура. Хидравличното масло е от висок клас и е изработено на базата на широк спектър от съставки с високо качество.