• Vexxol ISO32

Vexxol ISO32

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло хидравлично


Производителят на хидравлични масла Vexxol е компания със сериозен имидж и с репутация, за която много малко компании могат даже и да мечтаят. Специализирана в производството на различни видове машинни масла, компанията предлага най-доброто решение за случаите, в които се нуждаете от хидравлично масло за вашата селскостопанска дейност.

Компанията е популярна от двете страни на Атлантическия океан, като се радва на изключителен успех както в Северна Америка и САЩ, так и в страните от Западна Европа.

Vexxol ISO32 работи с различни машини

Vexxol ISO32 е хидравлично масло, което работи с широка гама от селскостопанска техника и машини. То прави работата на двигателя по-лека и облекчава условията, които като цяло са доста тежки и почти винаги се изпълнява дейност с висок интензитет.

Ето защо изборът на подходящ продукт е много важен, а Vexxol ISO32 ви предлага именно високото качество, което търсите и към което се стремите. Маслото се предлага в много големи опаковки от 200 литра, което решава проблемите за дълъг период от време.

Големите варели позволяват то да се използва и при по-мощни машини, където хидравличната течност трябва непременно да бъде в по-голямо количество. Те съчетават високото качество и с много добра цена - нещо, което е от изключително голямо значение.