• LIBRA HLP 32

LIBRA HLP 32

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Хидравлично масло HLP32


Производителят на хидравлични масла Repsol е компания, която по един изключително отговорен начин успява да създаде продукти с изключително високо качество. Те намират приложение в селското стопанство, промишлеността и много други.

Продукт от най-висок клас

Хидравлично масло LIBRA HLP 32 е продукт от най-висок клас. Благодарение на своята база от разнообразни по характер съставки, то може да ви предложи оптимална работа при изключително тежки условия. Може да се определи като продукт с универсален характер, защото има съвместимост с изключително широк спектър от машини.

Производителят Repsol - световен авторитет

Хидравлично масло LIBRA HLP 32 се създава от Repsol, което само по себе си е достатъчна реклама на маслото. Компанията работи за да може да осигури на своите клиенти дълъг експлоатационен период на техниката, при което тя да се запази в оптимално добро състояние.

Макар че хидравличното масло може да се използва при всякакви машини, при селското стопанство то е особено добър избор, тъй като помага да се съхрани скъпо струващата селскостопанска техника.