• HYSPIN HVI 68 208L

HYSPIN HVI 68 208L

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

Hydraulic oil 68


Производителят на хидравлични масла Castrol е сред компаниите с най-добра репутация на пазара, което не е тайна за никого. Тя предлага широк спектър от продукти, като HYSPIN HVI 68 е сред най-добрите.

Хидравличното масло се търси изключително много и от двете страни на Атлантическия океан, но също така е много популярно и в редица други части на света, включително Латинска Америка, Азия и други.

HYSPIN HVI 68 - супер качество на супер цена

HYSPIN HVI 68 е сред малкото продукти на пазара, които позволяват да закупите наистина голямо количество от продукта за оптимално добра цена. Продуктът е с топ качество, което ще се потвърди от всеки, който е имал досег с него и се е възползвал от продукти на марката.

Качествата му са съобразени с това да могат без проблем да посрещнат нуждите на по-мощна и сложна техника, каквито са двигателите на по-едрогабаритните машини. Освен това, хидравличното масло е съобразено с това, че понякога трябва да се ползва при крайни метеорологични условия. 

Разфасовки от 208 литра

Не винаги малките по размер и обем опаковки са достатъчни за да посрещнат нуждите на всеки двигател. Понякога машините са по-големи, по-мощни или пък се използват по-големи по обем количества по друга причина.

Добър пример за това са сервизите, където може да се използва голямо количество хидравлично масло за кратко време, дори и ако се работи единствено с автомобили с малки габарити.

Ето защо производителят Castrol създава тези разфасовки с по-големи размери. Барелът от 208 литра позволява продуктът да се използва за по-едрогабаритна техника, каквито са например селскостопанските машини и строителната техника.

Той е също така удачен избор и за случаите, в които се работи с по-голям брой двигатели, както и когато се иска налично количество на продукта за един много дълъг период от време.