• HYSPIN AWS 32 

HYSPIN AWS 32 

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

хидравлично масло, DIN 51502-HLP, ISO 6743/4-HM


Производителят на хидравлични масла Castrol е компания, която притежава изключително голям опит в областта. Тя знае кое е най-доброто за всеки един двигател, ето защо произвежда широка гама от масла, с които да се посрещнат нуждите на всяка една машина.

По нещо за всяка машина

Компанията е известна в цял свят, а нейното име се е превърнало в синоним за качество. От най-малките опаковки до огромни барели, компанията създава различни разфасовки, с които да посрещне потребностите на клиентите си.

HYSPIN AWS 32 и неговите многобройни качества

HYSPIN AWS 32 е универсален продукт. Това означава, че рядко ще попаднете на двигател, който да не може да работи с това хидравлично масло. Разфасовката е с обем от 20 литра, което гарантира, че ще е достатъчно голяма за да ви бъде полезна за нуждите на всеки един автомобил, каравана или микробус.

HYSPIN AWS 32 създава изключителни условия за работа. Този продукт е в състояние да накара всеки един двигател да работи толкова тихо, че няма да познаете собствения си автомобил.

Това означава и още нещо, а именно, че возилото ще работи при наистина облекчени условия. Това води след себе си по-ниски нива на амортизация и съответно до доста по-дълъг живот на двигателя.