• LIFE EXTENSION.15W40
  • LIFE EXTENSION.15W40

LIFE EXTENSION.15W40

0 коментар(и)/

Производител: Champion Lubricants

Полусинтетично двигателно масло тежкотоварни автомобили


Машинното масло за тежкотоварните автомобили е твърде различно от маслата, които сме свикнали да използваме за леките коли и това си има своето логическо обяснение.

Разликата се корени в самия начин на работа на двигателите и най-вече от натоварването, на което са подложени по-големите машини. Независимо от своето приложение, те трябва да използват двигателни масла с определени характеристики.

Производителят Champion Lubricants

Производителят на моторни масла Champion Lubricants има изключителен опит и добре познава нуждите на едрогабаритните двигатели на тежкотоварните автомобили. Ето защо компанията създава вискокачественото полусинтетично двигателно масло за тежкотоварни автомобили LIFE EXTENSION.15W40.

Този продукт има изключително благотворен ефект върху работата на големите двигатели, като в резултат на своето действие намалява процесите на амортизация. Това съвсем естествено води до по-дълъг живот на техниката, както и до по-ниски нива на звук по време на работа.

Маслото представлява сложно комбинация от базисни съставки, които заедно са изключително ефикасни в смазването, намаляването на триенето при работата на двигателя и разбира се при изхвърлянето на дребните замърсители от двигателя.