• Добавка за дизел
  • Добавка за дизел

Добавка за дизел

0 коментар(и)/

Производител: Fuel 2 Power

Добавка за Дизел Fuel 2 Power от Нидерландия.


Повечето съвременни турбодизелови двигатели имат директно впръскване на дизелово гориво под високо налягане, с което дизелът може да се инжектира прецизно, за кратък период от време. Дизеловите автомобили от 2007 г. вече са снабдени с филтър за твърди частици. Въпреки това, проблеми продължват да изникват поради дефектни замърсени клапани, филтри, коИто не се почистват напълно при автоматична регенерация и т.н. Честите подследствия Са скъпи ремонти. За това препоръчваме тази добавка за дизел

При горепосочения процес, дизелът се впръсква много късно, оставяйки твърде кратко време, за да може това сравнително тежко гориво да се смеси добре с въздуха. (по-ранното инжектиране също не е възможно, защото тогава клапаните все още са отворени. Като резултат остава ненужният фин прах, който възниква по време на непълно горене. Това е най-добрата добавка за дизел. 

Fuel2-Power до голяма степен решава този проблем, като променя характеристиките на дизела, така че той да се смесва много по-добре с въздуха и следователно да гори много.

 

Поръчайте и тук: www.fuel2power.bg