• Добавка за Бензин Fuel 2 Power
  • Добавка за Бензин Fuel 2 Power

Добавка за Бензин Fuel 2 Power

0 коментар(и)/

Производител: Fuel 2 Power

Добавка за бензин Fuel 2 Power от Нидерландия.


Почти всички съвременни двигатели на бензинови автомобили (с и без турбо) имат директно впръскване на бензин. Това позволява бензинът да се впръсква прецизно в цилиндрите, в правилния момент, точно преди горенето.

Това звучи чудесно, но именно защото бензинът се впръсква късно, има органичено време газът да се смеси добре с въздуха. Опцията за по-ранна инжекция също не е възможна, като клапаните все още са отворени. Като резултат от непълното изгаряне се появяват двигателните сажди – ненужен фин прах, който води до усложнения.За това препоръчваме добавка за безнин Fuel 2 Power.

От Юли 2018 година, новите бензинови автомобили вече имат финален филтър за прах (вид филтър за сажди) като фабричен стандарт. При дизеловите двигатели с по-груби частици сажди, филтърът създава проблеми в дългосрочен план. В допълнение, по-фината мрежа на филтъра също може да причини проблеми с двигателя. Fuel2-Power спомага правилното функциониране на вашия филтър за бензинови частици. Най-добарата добавка за бензин. 

Добавката ни за бензин може значително да намали проблемите със замърсяванията, като коригира свойствата на бензина. Бензинът се смесва по-добре с въздуха и следователно може да гори по-пълно. В резултат на това и в зависимост от двигателя, образуванията на сажди намаляват с до 70%. Предотвратете подобни замърсявания като използвате нашите продукти за превантивни мерки.

 

Поръчайте и тук: www.fuel2power.bg