• Детска седалка SPARCO F300i
  • Детска седалка SPARCO F300i
  • Детска седалка SPARCO F300i

Детска седалка SPARCO F300i

0 коментар(и)/

Производител: Sparco

Детска седалка SPARCO - F300i ECE R44/04 (0-13кг)1. SPARCO 300IFIX - Сиво2. SPARCO 300IGR - Черно / Сиво3. SPARCO 300IRD - Сиво / Черно