• SHOCKOIL FL

SHOCKOIL FL

0 коментар(и)/

Производител: Motul

1L Масло за задно окачване Motul SHOCK OIL FL.


SHOCKOIL FL е хидравлична течност, специално проектирана за амортисьори, които се използват при най-екстремните състезателни условия. Ние от plama.bg ви предлагаме този продукт на цена, изключително достъпна за масовия потребител и сме в позиция да ви гарантираме за неговите безспорни свойства.

Полусинтетичното масло за амортисьори е произведено по една несравнима технология, а именно MOTULTechnosynthese. Нашият онлайн магазин съветва всички потребители, преди да преминат към приложение на продукта, да се уверят, че той е съвместим с тяхното превозно средство. Винаги се придържайте към дозировката, която производителят е посочил на етикета, намиращ се върху опаковката. В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с наш представител, който да ви помогне за осъществяването на още по-информиран избор.

SHOCKOIL FL е терапия, от която вашето превозно средство се нуждае, за да функционира по-дълго. Направете своя избор сега и ви обещаваме, че няма да съжалявате.