• FORKOIL EXP15W

FORKOIL EXP15W

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Масло за предно окачване MOTUL Fork Oil Expert 15W Medium/Heavy полусинтетично.


FORKOIL EXP15W е същинско произведение на изкуството, гарантиращо добрата работа на превозното ви средство. Инвестицията в него не струва много, а в замяна на това осигурявате на автомобила си добра поддръжка. Ние от plama.bg ви гарантираме за качеството на добавката, тъй като всяка една партида бива внимателно и стриктно проверявана, така че да бъдем сигурни какво достига до потребителите.

Хидравличното масло е напълно съвместимо с всички видове телескопични вилици. Антифрикционната добавка, присъстваща в състава му, спомага за подобряване на приплъзването, което всъщност се явява като един от основните плюсове на продукта.

Защо да си закупим FORKOIL EXP15W?

Ако все още изпитвате известна доза колебания, относно това дали да се сдобиете с този продукт, то ние ви съветваме да го направите час по-скоро. Това е избор, който несъмнено си заслужава. С FORKOIL EXP15W ще подобрите максимално работата на превозното средство, като паралелно с това ще го защитите от корозия. Plama.bg ви осигурява достъп до висок клас добавки, достигащи до вас на конкурентно ниски цени.