• FORKOIL EXP 5W

FORKOIL EXP 5W

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Масло за предно окачване MOTUL Fork Oil Expert 5W Light, полусинтетично.


FORKOIL EXP 5W е масло за предно окачване, достигащо до вас, благодарение на един от най-утвърдените и доказали се производители в тази сфера, а именно MOTUL. Преди да пристъпим към посочване характеристиките на нашия продукт, то съветваме всички производители да се придържат стриктно към указанията, посочени върху етикета. Винаги използвайте маслото в количество, което съветва производителя. В противен случай бихте могли да възпрепятствате добрата работа на превозното си средство.

Полусинтетичният продукт се предлага на изгодна цена, достъпна за масовия потребител. Една разфасовка е достатъчна да бъде използвана дълго време, което на практика означава, че веднъж инвестирали в покупката на FORKOIL EXP 5W, то много скоро инвестицията ви ще се възвърне многократно.

Ние от plama.bg ви уверяваме, че всяка една партида бива стриктно проверявана от нас, преди да достигне до потребителя. Това е гаранцията, която ви даваме за качеството на FORKOIL EXP 5W. В случай, че имате някакви запитвания, то можете да се свържете със служител от онлайн магазина.