• ADD Blue
  • ADD Blue
  • ADD Blue
  • ADD Blue

ADD Blue

0 коментар(и)/

Производител: Plama

Предлагаме на Вашето внимание продукта AdBlue® BlueSky за вторично третиране наотработените газове за автомобили EURO 5 и EURO 6.


ADD BLUE е продукт, успяващ да отговори подобаващо на потребителското търсене. Той се използва за редуциране на вредни емисии от дизеловите двигатели. Освен това не съдържа вещества, опасни за човешкото здраве и за природата.

Продуктът е подходящ за използване при автомобили, чиито двигатели са на нафта. В случай, че вашето превозно средство е с бензинов или друг тип двигател, то съветваме ви да се въздържате от покупка.

Когато се сдобиете с ADD BLUE, то винаги дръжте контейнерите здраво затворени. Не забравяйте нещо много важно, а то е, че температурата на съхранение е от ключова важност за годността на продукта.

Ако продуктът се съхранява при температура, по-висока от 35 градуса, то неговата трайност значително намаля. При температура до 10 градуса, годността му е не по-малко от 36 месеца. Не дръжте опаковката на място, където има пряка слънчева светлина. Бъдете сигурни, че всеки един от продуктите, достигащи до вас, се проверяват стриктно преди това.

ADD BLUE е избор, който си заслужава да бъде направен!