• 4T HD-CLASSIC STREET SAE50

4T HD-CLASSIC STREET SAE50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY HD-CLASSIC STREET 50 4l SG (PL) подходящ за Harley Davidson


Производител на този вид класическо двигателно масло за мотоциклети 4T HD-CLASSIC STREET SAE 50 е компанията Liqui Moly. Те притежава изключителен опит в областта, който се изразява не на последно място и в отлично познаване на нуждите на всеки един двигател.

Тук влизат и мотоциклетните двигатели, които си имат своите характерни особености и специфики. Те работят по малко по-различен начин от останалите машини и за да се постигне оптимално качество на работата, те трябва да се създадат на базата на малко по-специфичен набор от основни съставки.

За кого е подходящо

Двигателното масло 4T LIQUI MOLY HD-CLASSIC STREET SAE 50 е подходящ избор за собствениците на мотори Harley Davidson. Продуктът е отличен избор за този тип двигатели, тъй като покрива напълно техните нужди и им гарантира оптимално представяне.

Какво прави за двигателя

4T HD-CLASSIC STREET SAE 50 допринася за по-леката и безшумна работа на двигателя на вашия мотоциклет. Постига се чувствително намаляване на триенето, което е съществена част от амортизационните процеси. Двигателят ще има предимството да работи при условията на много по-добра температура, отколкото се постига с други видове смазочни масла.