• DELVAC HYDRAULIC 10W 
  • DELVAC HYDRAULIC 10W 

DELVAC HYDRAULIC 10W 

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Hydraulic oil DELVAC (208L) 10W API CD; SF


Хидравличното масло е от огромно значение за правилната и безпроблемна работа на машините, ето защо трябва да внимавате какво купувате. Трябва винаги да се спирате на марки, които със сигурност знаят какво е най-добро за вашата техника.

Нека не забравяме, че селскостопанското оборудване е изключително скъпо, поради което не бива да се спестява от парите, които харчим за покупката на хидравлично масло.

Защо DELVAC HYDRAULIC 10W

Производител на хидравличното масло DELVAC HYDRAULIC 10W е компанията Mobil, която има изключително богат опит в тази сфера. Тя създава продукти с много високи качества при употреба, тъй като се реализира на един изключително конкурентен пазар.

DELVAC HYDRAULIC 10W се използва за почти всички машини всички машини, които притежават спирачен или повдигащ механизъм в двигателите, поради което са създадени така, че да са съвместими с доста широк спектър от машини. Високо качество и съвместимост с различни видове технически изделия правят маслото едно от най-търсените на пазара.

DELVAC HYDRAULIC 10W удължава живота на техниката в областта на селското стопанство. Намалява силно амортизацията на машините, особено когато те са подложени на изключителен интензитет в процеса на работа.

Правилен избор на продукти е от огромно значение, ето защо хидравличното масло се радва на широко разпространение от двете страни на Атлантическия океан. Предприемачи от сектора в някои от големите световни производители на висококачествена селскостопанска продукция като САЩ, Франция и Германия залагат много често именно на DELVAC HYDRAULIC 10W.